RSS
 One down, Three more to go ! 
   
 
Yeah, probabil asta o aibă legătură cu ce s-a mai precizat deja, dar de` , s-a terminat primul an, tre` să-mi dau şi eu cu părerea. 
  Doamne, la începutul primului an de liceu, prin rădăcinile beciului nostru pe atunci foarte urât de mine, nu credeam că o sa mai apuc ziua asta. Come to think about it, daca atunci mi-ai fi spus că o să mă înţeleg bine cu cei alături de care scriu acum, ţi-as fi dat numa` palme. Iarna cel puţin era groaznic. Ger, zăpadă, dimineaţa cu noaptea-n cap, drumul spre scoala îl faceam ca pe unu` spre spânzurătoare. Bine, adevăru' e că spre sfârşit m-am mai obişnuit cu clădirea în sine şi colectivul ,probabil datorită statului pe scări reci şi întunecate prin pauze sau ieşirilor prin Crew & co. Acum că s-a terminat şi anul ăsta, mă uit înapoi, şi după, mă uit la mine, şi vad o cu totul altă persoană. De-a lungul atâtor luni de zile, am început să am o cu totul altă perspectivă asupra majorităţii lucrurilor mai mult sau mai puţin importante din viaţa. N-ar avea sens să enumăr acum toate viziunile mele diferite sau să fac un catalog cu "before" şi "after". În fine, generalizând, majoritatea persoanelor alături de care am petrecut primul an s-au schimbat destul, cu toate că poate nu au realizat. Şi peste înca trei ani, cine ştie ce, cum, unde vom fi. Văd că deşi evităm să devenim sentimentali, ne pare destul de rău după anul ăsta. Dar nu regret nimic, mai sunt trei. 
  Trecând peste inevitabila parte siropoasă, zic ce zic acum, dar peste aproximativ trei luni o să intru cel mai probabil într-o foarte urâtă depresie şi o să îmi blestem din nou zilele, cu ocazia faptului că o să am un nou afurisit de an şcolar în faţă. Eh, eu să fiu sănătoasă. 
 
 Oh, right - Duuude, suntem a10a !!11one11!!  



1 comentarii:

Deea. spunea...

Duuude, a 10-a inseamna inca un an de blagosloviri si nervi =))) ehh lasa!! Sincer dak ar fii sa iau clasa a 9-a de la inceput nu as ezita nicio clipa.Deea.

Trimiteți un comentariu