RSS

S-a mai stins o stea...

Un om... Un om care inca mai avea ceva de spus. Un om care promitea o renastere din propria cenusa. O voce care atingea si cel mai rece suflet. O viata de munca, incununata de zeci de premii, milioane de discuri vandute in toata lumea, milioane de fani, recorduri mondiale. O viata traita in lumina reflectoarelor. Pagini de ziare si reviste ce spuneau in fel si chip, cu bune si rele, cu reusite si esecuri povestea unui singur om. O poveste fabuloasa.
M-am trezit azi dimineata din cauza furtunii. Era 7 si ceva. Incep sa butonez televizorul. Ajung pe Realitatea. Un scurt reportaj despre "Fetele lui Michael Jackson". Incepe alta stire. Si numa ce vad pe banda rosie: "Michael Jackson, Regele muzicii pop, a decenat in decursul noptii (ora Romaniei), in urma unui stop cardio-respirator in locuinta sa din L.A." Am ramas ceva de genu :O:O:O....ma gandeam: "Bai frate, astia-s tampiti?!? Cum sa moara Michael Jackson?!?" Iau la rand toate canalele de stiri. "Michael Jackson a murit"...Si totusi... nu visam...e adevarat...
Nu eram mare fan, dar ascultam muzica lui. Nu cred ca e cineva care sa nu fi ascultat macar o data "Thriller" sau sa nu fi admirat faimosii lui pasi de dans. Atata timp fanii din toata lumea au urmarit o piesa de teatru ce nu parea ca va lua sfarsit prea curand. A socat lumea cand a inceput sa-si "decoloreze" pielea si sa-si faca operatii peste operatii, care au terminat prin a-i deteriora starea de sanatate. Intreaga lui cariera a fost pe cale sa se prabuseasca in timpul proceselor in care a fost acuzat de pedofilie. Dar ca un adevarat invingator, a trecut peste toate, cu un imens ajutor din partea fanilor. Nu mai lansase o melodie din 2001, dar piesele vechi erau mereu prezente. Cu ceva timp in urma anuntase ca va sustine ultimele 50 de concerte, in Londra. Biletele s-au vandut ca painea calda, inca din primele ore de la scoaterea lor la vanzare.
Si acum...Nu mai e...Cu tot regretul, trebuie sa recunoastem insa ca si-a batut joc de el. Atatea operatii, atatea medicamente si scandaluri l-au macinat.
Nu va fi uitat niciodata! Regele muzicii pop, Michael Jackson! R.I.P.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu