RSS

Mica publicitate

A venit vara. Anotimpul nostru, celor de vreo 16 ani sau de aproape atatia... Cand toata lumea ar vrea sa faca ceva deosebit, ceva care sa ramana in amintire cand spunem "vara aceea". Vrem cunostinte noi, vrem sa facem ceva care nu am fi indraznit pana acum, vrem sa traim nebuneste fara sa ne uitam inapoi. Ce ne-am gandit, tipe serioase ce suntem?
Cat de amuzant ar fi sa cunoastem persoane noi, cam de varsta noastra, cu care am putea sa ne distram vara asta. Si cat de amuzant ar fi sa le gasim prin intermediul blogului?
Incercam ceva inedit. Deci: noi, cu precadere eu, Lalu si d'Aya, vrem sa cunoastem persoane noi cu care se poate lega o conversatie, cu care ne putem distra, cu care putem merge prin oras, cu care sa petrecem o parte din timpul liber din vacanta asta. De preferat baieti :)). Va fi super amuzant.
Si noi vrem sa impingem si mai mult bariera si spunem: cei care vor sa dea un semn de viata, sa ne anunte ce ganduri au, sa o faca. Suntem disponibile, gata de distractie si de taclale.
So, vara asta e numai buna de ceva nou. Na!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu