RSS

Voi ce credeti?

Hello, hello dragelor si dragilor!Stiu, am cam fost absenta in ultima vreme (as in cateva luni, poate).
In fine, ceea ce vroiam sa va propun e o discutie despre ceva ce ma/ne intereseaza intr-o masura mai mare sau nu : " dragostea" sau relatiile la distanta..... Stiu ca poate o sa vi se para ciudata ideea insa as vrea sa vad parerile voastre si, bineinteles, a celor ce ne viziteaza.
As vrea sa stiu voi ce credeti despre asta, cum vedeti voi o asemena legatura sau, mai bine zis, daca o vedeti posibila, pentru ca in jurul meu foarte multa lume nu prea vede acest lucru cu niste ochi "pozitivi" sa spunem asa.
Cand spun distanta, ma refer la distante gen Brasov-Cluj, dar si la Brasov-Sighisoara/Codlea/Ghimbav/Sacele/Bran/Zarnesti/Rupea si orice altceva va mai vine in minte (si cu minim o vizita asa...la ceva timp).Desigur, sa nu fie gen Romania-.... ca in alea nici eu nu prea cred.
Eu una vreau sa spun ca vad posibila o asemenea relatie desi multi spun ca nu poate fi vorba de asa ceva.Atata timp cat tii la cineva, cat stii ca e acolo cand ai nevoie de ea, cand simti ca vrei sa parasesti haosul din jur si sa te adapostesti de ce e rau.Da, sunt de acord, nu pot spune ca e usor, dar in momentul in care stii ca te vei vedea cu persoana iubita dupa ceva timp parca te ambitioneaza ceva, parca nu mai conteaza zilele si lunile care au trecut, importanta e reintalnirea.Tot ce aud suna cam asa : "Tu chiar crezi ca o sa tina?", "Aia se numeste relatie?", "Tu aici, ea/el acolo, crezi ca sta pe uscat?", "O sa treaca, e doar o copilarie..." si tot felul de astfel de enunturi care au ajuns sa ma lase rece desi nu ma pot preface ca nu le aud (intelegeti voi)....
As vrea sa stiu si parerea voastra....as vrea sa stiu daca vi se pare ceva imposibil, ciudat sau care n-ar tine mult si in care cu atat mai putin nu te-ai putea implica serios....As vrea sa stiu parerile voastre sincere, chit ca sunteti sau nu de acord cu mine.....Ii spusesem Sinzz-ei ca vroiam sa scriu articolul asta sub forma de sondaj de opinie sau tema de gandire, cum vreti sa ii spuneti....As vrea ca si cititorii nostri sa-si dea cu parerea daca vor....
Va pup si astept "raspunsurile" voastre......"Yours sincerely" Anddy ;)) :* :*

4 comentarii:

Sinzz spunea...

sincer vorbind, nu credeam in relatii la distanta. imi imaginam ca nu eram capabila sa mentin o relatie la multi kilometri distanta. dar probabil ca aici greseam. ”sa mentin”. dar de ce numai eu? ei bine, aici e si faza.
distanta nu ar trebui sa fie o problema daca ambele persoane implicate intr-o relatie la distanta isi dau interesul sa mentina ce e intre ei. pentru ca pot spune ca stiu cum e o relatie la distanta, dar credeti-ma ca nici nu iti dai seama cati kilometri va despart cand exista comunicare si bineinteles... iubire.

LaLu spunea...

Da...o relatie la distanta este relatie...si se poate mentine doar daca ambii parteneri se implica 100%...si mai ales daca exista iubire...personal, nu as vrea sa fiu implicata intr-o astfel de relatie, unul din motive fiind faptul ca nu ma simt in stare...

Robb spunea...

Acum, mai mult ca niciodata, cred ca o relatie la distanta poate dura, evident, daca ambele persoane mentin legatura, pastreaza acea relatie, o fac sa para cat mai interesanta si mai ales o marginesc prin iubire sin tandrete! Foarte bune intrebarea!

Unknown spunea...

eu am avut o relatie la distanta....merge merge pana nu mai merge...nu va mintiti singuri ;)

Trimiteți un comentariu